Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautoraSur Austru - Obârșie
Garmfrost
17.9.2021
0

Sur Austru

Obârșie

Studený vítr při letu lomcuje emocemi a vy tušíte, že se vás dotýká mysl tamních sice pozapomenutých, avšak stále činných božstev.

 
White Stones - Dancing Into Oblivion
Sorgh
16.9.2021
0

White Stones

Dancing Into Oblivion

Mezi vším tím blackem, co teď poslouchám, mě zaujala jedna zajímavá nahrávka, kterou nejde snadno definovat. A to je její největší předností.

 
Sculptured - The Liminal Phase
Victimer
15.9.2021
0

Sculptured

The Liminal Phase

Sculptured jsou po dlouhých třinácti letech zpět. Pokorní, zamyšlení a jako ideální společníci ke krátké podzimní procházce.

 
Obsidian Mantra - Minds Led Astray
Jirka D.
14.9.2021
0

Obsidian Mantra

Minds Led Astray

Album zaujme sevřenou a docela silnou atmosférou, která dokáže skrýt jeho jinak jednoduché a nepříliš bohaté vyjadřovací prostředky.

 
Mr. Bungle - The Raging Wrath of the Easter Bunny Demo
Michal Z
13.9.2021
0

Mr. Bungle

The Raging Wrath of the Easter Bunny Demo

Vzpomínka na doby dávno minulé, kdy se začal do metalu tlačit nadhled a poťouchlosti. Začal se rodit crossover. Výchozí thrashmetalová sloučenina je zde hnojena vším možným, co začalo tento styl kontaminovat. Brzy vyrazily nové větve na metalovém stromu. Dobový dokument, přepracovaný dnešní technologií u mě obstál se ctí a má i starému thrasherovi co nabídnout. Navíc když je na co vzpomínat a užívat si asociace, je prožitek z alba silnější.

 
Jarun - Rok spokojnego słońca
Victimer
10.9.2021
0

Jarun

Rok spokojnego słońca

Komplexní naturální black metal Jarun. Epický, progresivní, i s kořeny namočenými ve vlastní šťávě.

 
LLNN - Unmaker
Jirka D.
8.9.2021
0

LLNN

Unmaker

Unmaker jako prostředek k vlastnímu vykolejení.

 
Napalm Death - Throes of Joy in the Jaws of Defeatism
Michal Z
7.9.2021
0

Napalm Death

Throes of Joy in the Jaws of Defeatism

Grindující počátek alba nastavuje jeho jednoznačné vnímání, což pro celek rozhodně neplatí. Nahrávka časem vypouští mnoho zajímavostí a s hrací dobou přibývá i rozličných výrazů a stylů, které aktuálně Napalm Death bezostyšně vsunují do své hudby. Ať už to je hluková alternativa, či industriální lomoz. Na veterány hodně odvážné album.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky