Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
NERATERRÆ - Scenes From The SublimeNERATERRÆ - Scenes From The Sublime
Victimer
30.3.2020
0

NERATERRÆ

Scenes From The Sublime

Obrazy jako předlohy pro temnou představivost a zvuková dystopie jako doprovod. Koncept, který je krokem kupředu.

 
Borgne - YBorgne - Y
Bhut
28.3.2020
1

Borgne

Y

Borgne rozdali špinavé karty, které smrdí vyjetým olejem a kolomazí. Horký dech továrních komínů otevírá chřtán a plive síru a strusku jménem Y. Tohle si nenechte ujít, pokud vás baví těžkopádné industriální rytmy v kombinaci s hutným black metalem.

 
Deranged - Deeds of Ruthless ViolenceDeranged - Deeds of Ruthless Violence
Garmfrost
27.3.2020
0

Deranged

Deeds of Ruthless Violence

Deeds of Ruthless Violence není brutální deskou ani deskou technicky zajímavou.

 
My Dying Bride - The Ghost of OrionMy Dying Bride - The Ghost of Orion
Victimer
26.3.2020
2

My Dying Bride

The Ghost of Orion

Cit pro plynulost a dobře ukrytou krásu povznesený nad vše ostatní. My Dying Bride jako jistí a pokorní průvodci vlastní jedinečností.

 
Sepultura - QuadraSepultura - Quadra
Jirka D.
25.3.2020
2

Sepultura

Quadra

Nová deska posouvá Sepulturu k teatrálnímu metalu, kterého je katalog Nuclear Blast plný. Symbolicky by se to dalo vyjádřit jako přesun z Brutal Assaultu na Masters of Rock.

 
Witches Of God - Into The Heart Of DarknessWitches Of God - Into The Heart Of Darkness
Bhut
21.3.2020
0

Witches Of God

Into The Heart Of Darkness

Celkově jsou Witches Of God zase o kus dál a nebojím se říci, že i o kus výš. Kvalitní deska v pěkném provedení. Nechybí mi nic k tomu, abych ji zařadil mezi velmi příjemné nahrávky a takřka dokonalé počiny.

 
Visceral Disgorge - Ingesting Putridity (re-master)Visceral Disgorge - Ingesting Putridity (re-master)
Garmfrost
20.3.2020
0

Visceral Disgorge

Ingesting Putridity (re-master)

Visceral Disgorge se vrátili ke svému debutu Ingesting Putridity a ošetřili jej novým zvukovým kabátkem.

 
Atlantean Kodex - The Course of EmpireAtlantean Kodex - The Course of Empire
Sarapis
19.3.2020
0

Atlantean Kodex

The Course of Empire

Když na pořádnou výpravu, tak s rozvahou a s Atlantean Kodex.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky