Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
The Claypool Lennon Delirium - South of RealityThe Claypool Lennon Delirium - South of Reality
Jirka D.
18.2.2020
0

The Claypool Lennon Delirium

South of Reality

Album South of Reality je o něco civilnější a jednoduše písničkovější než jeho předchůdce, ovšem stále velmi vzdálené něčemu, co bychom nazvali tradiční a normální rockovou nahrávkou.

 
Monolithe - Okta Khora Monolithe - Okta Khora
Sorgh
17.2.2020
0

Monolithe

Okta Khora

Po malém klopýtnutí, které se u mě nesetkalo s pochopením, přicházejí Monolithe s nadčasovou deskou, která představuje ohňostroj sentimentu a povadlé krásy.

 
Blues For The Redsun - Deadspace/Desomorphine TranceBlues For The Redsun - Deadspace/Desomorphine Trance
Bhut
15.2.2020
0

Blues For The Redsun

Deadspace/Desomorphine Trance

Po delší době vlastní nahrávka kapely. Sice by srdce zatoužilo po delším materiálu, ale i tak jde o značně výživné dílo. Kontext alba a fakta okolo tématu jsou náležité naléhavá, že si vystačí samostatně. Vítejte v mrtvém místě a užijte si desomorfní rauš.

 
Lunar Mantra - Psychosomatika (EP)Lunar Mantra - Psychosomatika (EP)
Victimer
14.2.2020
1

Lunar Mantra

Psychosomatika (EP)

Druhé EP Lunar Mantra představuje konsolidovanější a mystičtější tvář kapely, které může patřit budoucnost.

 
Ray Alder - What the Water WantsRay Alder - What the Water Wants
Sarapis
13.2.2020
1

Ray Alder

What the Water Wants

Osobitý projev Raye Aldera v přímočaré dávce melancholického progu.

 
Svarttjern - Shame Is Just a WordSvarttjern - Shame Is Just a Word
Garmfrost
12.2.2020
0

Svarttjern

Shame Is Just a Word

Shame Is Just a Word je deskou zábavnou, vyspělou a v podstatě různorodou. Je otázkou, za jak dlouho se oposlouchá...

 
Stolen Lives - Luciferův efektStolen Lives - Luciferův efekt
Jirka D.
11.2.2020
2

Stolen Lives

Luciferův efekt

Luciferův efekt je přímočará a řemeslně dobře zvládnutá deska, na které budete těžko hledat chyby, ale stejně tak i jakoukoliv přidanou hodnotu.

 
Reveal - ScissorgodReveal - Scissorgod
Victimer
10.2.2020
0

Reveal

Scissorgod

Nůžky velkého Zjeva jsou rozevřeny a stříhají. Reveal se (ne)pomátli, jejich diagnóza je děláme co umíme a umíme to výborně. Nemytou ruku na to.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky