Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautoraGreen River - Rehab Doll
David
1.3.2012
0

Green River

Rehab Doll

I přes pár slibně se tvářících songů a další posun ve zvuku kapely není Rehab Doll z dnešního pohledu ničím jiným, než pohrobkem, jenž v okamžiku svého zrodu reprezentoval již minulou tvorbu členů dvou velmi slibně se tvářících seskupení. Ano, řeč je o Mother Love Bone a Mudhoney, kapelách čerpajících mízu a energii identického podloží, ovšem zcela odlišným způsobem... ale to už trochu předbíháme.

 
Lamb Of God - Resolution
David
29.2.2012
0

Lamb Of God

Resolution

Resolution působí obdobným dojmem, jako když v přívalu nekontrolovatelné agrese popadnete parkovou lavičku a za doprovodu ohlušujícího křiku ji zběsilými údery o zem rozštípete na třísky… Většinu kolemjdoucích svým činem nejspíš šokujete, vykolejíte nebo minimálně donutíte na okamžik zastavit, ovšem pokud tak hodláte činit téměř hodinu v kuse bez výraznější obměny, publikum logicky ztratí zájem a svou pozornost zaměří raději směrem k roztomilému pejsánkovi, co vám, zatímco se zmítáte v agónii, očůrává nohavici…

 
Cradle Of Filth - From The Cradle To Enslave (EP)
Bhut
28.2.2012
0

Cradle Of Filth

From The Cradle To Enslave (EP)

Neobyčejně obyčejné EP. Žádný převratný zázrak, ale na své si jistě každý přijde, už kvůli celkem velké rozličnosti. Povedené coververze i vlastní skladby, jedna elektronická chuťovka, to vše pod záštitou „od kolébky k zotročení“.

 
Rage Against The Machine - Live at the Grand Olympic Auditorium (live)
Jirka D.
27.2.2012
0

Rage Against The Machine

Live at the Grand Olympic Auditorium (live)

Live at the Grand olympic auditorium je nejlepším živým záznamem mé sbírky. Bez debat a bez soupeřů. Dnes po dlouhé době dávám plný počet.

 
Lacuna Coil - Dark Adrenaline
Ruadek
23.2.2012
0

Lacuna Coil

Dark Adrenaline

Překvapivě silné album. Výborně složené, producentsky zvládnuté. Doufám, že to nebude ojedinělý kus v historii mojí oblíbené kapely, která se konečně vyhrabala ze stagnace a složila hitové album, které se příjemně poslouchá od začátku do konce.

 
Bratrstvo Luny - La Loba Ante Portas
Jirka D.
23.2.2012
0

Bratrstvo Luny

La Loba Ante Portas

Bratrstvo Luny je unikátní (nejen) hudební zjevení, jehož tvorba není snadno přístupná a ze strany posluchače vyžaduje pozornost a otevřenost. Možná právě proto je každý další poslech novým příběhem, který se v davu jiných neztratí.

 
Casket - Upright Decay
Bhut
22.2.2012
0

Casket

Upright Decay

Podtrženo, sečteno něco málo přes průměr. Ale připusťme, že o boření hranic a shazování příček tady nikomu nešlo. Takže jen volume doprava a třepat, třepat, třepat.

 
Chickenfoot - III
Jirka D.
19.2.2012
0

Chickenfoot

III

Zdá se, že hard rock stále žije a díky deskám, jako je III, může být přístupný napříč generacemi. Album je pohodovou procházkou, uvolněné, písničkové a místně zapáchající nasládlou laciností.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky