Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Urfaust - EinsiedlerUrfaust - Einsiedler
Sarapis
2.1.2010
0

Urfaust

Einsiedler

Krátké, ale za pozornost stojící dílo. Příjemná a povzbudivá ochutnávka tvorby před chystaným třetím studiovým albem kapely. Hodnocení v rámci formátu.

 
Daylight Dies - Dismantling DevotionDaylight Dies - Dismantling Devotion
Michal Z
1.1.2010
1

Daylight Dies

Dismantling Devotion

Nakažlivě poslouchatelná, ponurá, melancholická, doom deska, jak pro labužníky stylu, tak i pro náhodné kolemjdoucí.

 
Communic - Conspiracy In MindCommunic - Conspiracy In Mind
Michal Z
1.1.2010
0

Communic

Conspiracy In Mind

Debutové album Norů Communic, zve do moderního prog power metalového zákoutí. Oblasti, kde dlouhá léta vévodí (-dili) američtí Nevermore. Dlouhé výpravné skladby nabité nápady, uspokojí nejednoho náročnějšího posluchače.

 
Master's Hammer - MantrasMaster
Bhut
30.12.2009
0

Master's Hammer

Mantras

Géééniovééé bez pohřbu se vracejí...

 
Rammstein - Liebe Ist Für Alle DaRammstein - Liebe Ist Für Alle Da
Bhut
6.12.2009
0

Rammstein

Liebe Ist Für Alle Da

Němečtí RAMMSTEIN se vrací po čtyřech letech zpět. Důkazem je album „Liebe Ist Für Alle Da“. Kapela vytvořila velice povedené dílo. Na rozdíl od svých dvou předchůdců (Reise, Reise a Rosenrot) nová deska nabízí drsnější motiv.

 
Dream Theater - Black Clouds & Silver LiningsDream Theater - Black Clouds & Silver Linings
Michal Z
21.11.2009
0

Dream Theater

Black Clouds & Silver Linings

Album plné dobrých momentů, ale i těch zlých, vyvolává spoustu rozporuplných emocí a jistě je jedno z nejkontroverznějších v diskografii Dream Theater. Chlapci stvořili skvostnější počiny, nicméně vysoký standard si drží stále. Album shazuje především nezáživnost dlouhých instrumentálních ploch.

 
Genitorturers - Blackheart RevolutionGenitorturers - Blackheart Revolution
Bhut
13.11.2009
0

Genitorturers

Blackheart Revolution

Kus Mansona, kus Zombieho, kus sebe sama a je to. Elektro metal jak má být. Prostě paráda bez žádných kudrlinek.

 
Elhaz - Goetic ExperienceElhaz - Goetic Experience
Bhut
29.10.2009
0

Elhaz

Goetic Experience

Black z Francie, který opět není něčím všedním a obyčejným. Pár zajímavých experimentů a zvláštních momentů. Celková kanální podoba a přesto přesvědčivá nahrávka.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky