Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Danzig - Deth Red SabaothDanzig - Deth Red Sabaoth
Bhut
20.5.2011
0

Danzig

Deth Red Sabaoth

Po šestileté odmlce se americké těleso jménem DANZIG dalo opět do pohybu. Do své diskografie umělci udělali další zářez v podobě deváté studiové desky jménem "Deth Red Sabaoth".

 
The Beast Of Apocalypse - HenosisThe Beast Of Apocalypse - Henosis
Jirka D.
19.5.2011
0

The Beast Of Apocalypse

Henosis

Máte-li občas chuť prožít závěr dne jinak, než jak máte ve zvyku, netradičně a tajemně, tuhle desku doporučuju. Hudební tryzna, soundtrack k Dantovu Peklu, jen to nepřežeňte.

 
Anaal Nathrakh - PassionAnaal Nathrakh - Passion
Bhut
18.5.2011
0

Anaal Nathrakh

Passion

V pořadí již šestá řadová deska anglické divočiny Anaal Nathrakh. Ani tentokrát posluchač nebude ušetřen a při poslechu bude zaživa rozčtvrcen. Chorá atmosféra alba, mučivý zpěv a zběsilá mašinérie hudebních metalových nástrojů budou Vašim katem. Deska sice nedosahuje takové kvality, co jiné počiny tohoto tělesa, ale i přesto ji nic neubírá na dokonalosti a originalitě. Zběsilost, nervozita, nemoc, úžas, dokonalost, krása to vše vyjádřené jedním slovem - Passion.

 
Marilyn Manson - The High End Of LowMarilyn Manson - The High End Of Low
Jirka D.
16.5.2011
0

Marilyn Manson

The High End Of Low

Nudné, jednotvárné a příliš dlouhé album, které v posluchači nedokáže vzbudit nic jiného, než pocit ospalosti a letargie. Nahrávka ve srovnání s minulými naprosto neobstojí, pokud bych nad minulostí zamhouřil oči a zapomněl na předchozí tvorbu, dostanu nanejvýš průměrnou záležitost, která neurazí, ale ani nenadchne a časem jisto jistě zapadne prachem.

 
Foo Fighters - Wasting LightFoo Fighters - Wasting Light
David
13.5.2011
0

Foo Fighters

Wasting Light

Příjemné, lehce poslouchatelné, skvělé na odreagování. Přesně takoví jsou Foo Fighters, takové je Wasting Light.

 
The Wolves Of Avalon - Carrion Crows Over CamlanThe Wolves Of Avalon - Carrion Crows Over Camlan
Bhut
11.5.2011
0

The Wolves Of Avalon

Carrion Crows Over Camlan

Třináctičlenná smečka vlků Avalonu opěvující dávnou historii Británie přináší velice povedené dílko. Není to nic neobvyklého, ovšem velice pěkně a především pestře zahrané. Tajemstvím opředená atmosféra desky pak dodává na celkovém líbivém pocitu. Nepříliš výrazný zvuk bohužel strhává na kvalitě, nicméně dále zde vybíhají jiné pozitivní aspekty, jakou jsou melodie, různorodost i samotné téma. Zkrátka britský keltský pohanský metal.

 
Vintersorg - JordpulsVintersorg - Jordpuls
Jirka D.
9.5.2011
0

Vintersorg

Jordpuls

Jordpuls je album, které mi mírně zaostává v kontextu předchozí tvorby, i když jeho kvality napříč scénou nelze nevidět. Vintrsorg nepřekvapili ničím výrazným ani objevným, přesto mohou dál kráčet s hlavou hrdě vztyčenou – i nadále stojí za to si jejich novou hudbu poslechnout.

 
Marilyn Manson - Eat Me, Drink Me Marilyn Manson -  Eat Me, Drink Me
Jirka D.
5.5.2011
3

Marilyn Manson

Eat Me, Drink Me

Ve srovnání se starší Mansonovou tvorbou tahle deska obstojí jen velmi stěží. Dýchá na mě průměrnost až ostudná. Chybí ji nápaditější a zajímavější myšlenka, větší nasazení, vůbec necítím onen tah na bránu a zdravou míru dravosti, na což jsem byl po léta zvyklý. Jako kdyby Mansonovi a spol. došel dech, vše působí utahaným, ospalým a uštvaným dojem. Tenhle chlapík by měl mít na víc.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky