Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Dave Gahan - HourglassDave Gahan - Hourglass
Victimer
20.10.2012
0

Dave Gahan

Hourglass

Hourglass je umně vytvořenou osobní zpovědí lídra Depeche Mode, jejíž kvalita a pravost si s nejlepšími kousky této světové kapely nikterak nezadá.

 
Falkenstein - Heiliger WaldFalkenstein  - Heiliger Wald
Victimer
20.10.2012
0

Falkenstein

Heiliger Wald

Z ruiny Falkensteinu už nikdy nebude chrám, co si vysnil král Ludwig II, ale paměť jeho zdí je ve zhudebnělé podobě k mání díky nadšenému Frankemu.

 
Ice Ages - Buried SilenceIce Ages  - Buried Silence
Victimer
20.10.2012
0

Ice Ages

Buried Silence

Epický industrial vs.elektronicky zatěžkaná zimní fujavice Buried Silence je rafinovaným a zároveň lehce statickým albem, které potěší, ale nezahřeje.

 
Alchemist - TripsisAlchemist - Tripsis
Victimer
20.10.2012
0

Alchemist

Tripsis

Poslední sešláplá vyjížďka "Tripsis" mě baví ještě víc, než zásadnější díla v diskografii Alchemist. Přitvrzená prostorovost je mi po chuti.

 
Kaviar Kavalier - Bukkake ExpressKaviar Kavalier - Bukkake Express
Victimer
20.10.2012
0

Kaviar Kavalier

Bukkake Express

Příjemné a přitom nebezpečně nakažlivé špacírování za nevšedními radovánkami po celém světě s typickou atmosférou tentokrát maximálně zcestovalého kavalíra pokračuje. Bukkake Express je albem jemnějším a přístupnějším než dřív, ale pořád syrovým, kousavým a zároveň se volně rozlévájícím do dříve nepoznaných míst.

 
Night Vision - Sleeping BusNight Vision - Sleeping Bus
Victimer
16.10.2012
0

Night Vision

Sleeping Bus

Cestovatelská mánie napříč světem pokračuje a po různých hrátkách přichází čas uvolnění. Nyní jen evokující tmou opředené dopravní prostředky, nejčastěji letecké a lascivně hřejivé. Pohodlně se opijte, cesta bude nádherná a dlouhá.

 
Troll - Neo-Satanic SupremacyTroll - Neo-Satanic Supremacy
Victimer
15.10.2012
0

Troll

Neo-Satanic Supremacy

Hořím touhou tohle album vyučovat všem, kdo dnes žehnají spolu se Silenozem a Dimmu Borgir a zaslepeně metají Satanův prošlý dresink. Dimmu Borgir? Už jen groteska. Troll, to je skutečná Pánova krev a maso. Údy se chvějí.

 
Silent Stream of Godless Elegy - NávazSilent Stream of Godless Elegy - Návaz
Victimer
14.10.2012
0

Silent Stream of Godless Elegy

Návaz

Samotné folklórní nitro SSOGE v závislosti na momentálních schopnostech a vírech nápadů. Uchopit jej nesnadné, prožít jej se vším k němu příbuznému rovněž. Každý ať si promluví jazykem Návaz sám a až to mu ukáže jak dalece jej pochopil.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky