Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautoraYes - Relayer
-krusty-
2.10.2015
3

Yes

Relayer

Až se bude blížit definitivní konec naší civilizace a bude třeba zachovat pár uměleckých klenotů vystřelením do nekonečného vesmíru, schovejte místo na poličce pro tohle album.

 
Temple Of Baal - Mysterium
-krusty-
28.9.2015
1

Temple Of Baal

Mysterium

Nekoná se revoluce, nebyl objeven další světadíl...jde jen a pouze o vysoce sofistikovanou fúzi starých známých stylů. Nic víc, nic míň. Ale ten výsledný koktejl má exkluzívní buket!

 
Misanthrope - Visionnaire
-krusty-
21.7.2015
1

Misanthrope

Visionnaire

V dnešní bláznivé době reklamních masáží kolem těch nej nej nej kapel, co kdy matička Země nosila, není slušné a ani rozumné zapomínat na staré dobré průkopníky. Jejich alba totiž dodnes dokážou rozemlít mladé cápky na prach - s jedním prstem v nose! Viva La France!

 
Ad Nauseam - Nihil Quam Vacuitas Ordinatum Est
-krusty-
3.7.2015
1

Ad Nauseam

Nihil Quam Vacuitas Ordinatum Est

Jsou chvíle, kdy člověk propadá sisyfovské skepsi, že vydařená alba s kombinací "obsah / zvuk / grafika" už neexistují. Ale vyplatí se doufat!

 
Blaze Of Perdition - Near Death Revelations
-krusty-
29.6.2015
3

Blaze Of Perdition

Near Death Revelations

Skvělí blackmetalisté aus Lublin jsou po čtyřech letech zpět s dlouhohrající novinkou, která je v kontextu celé blackové scény dostatečně kvalitní. V kontextu scény ano...

 
Kaosophia - The Origins Of Extinction
-krusty-
9.6.2015
0

Kaosophia

The Origins Of Extinction

Velice slušný debut černokněžníků z Ukrajiny mne potichu a nenápadně utvrzuje v tom, že pokud existuje styl, který má potenciál se vyvíjet, dýchat a nezakrnět, je to black metal.

 
Demonic Slaughter - Haunted
-krusty-
27.5.2015
0

Demonic Slaughter

Haunted

Řečeno s klasikem: tento způsob black metalu zdá se mi poněkud nezajímavým, aneb jak ne vše, co z Polska jest, pozornosti si zaslouží.

 
F.O.B. - ...And The Foes Have Become Our Masters
-krusty-
21.5.2015
2

F.O.B.

...And The Foes Have Become Our Masters

Táborští nám na podnose přinášejí kvalitní porci deathcorové rubanice, která ničím nevybočuje z řady jiných kvalitních deathcorových rubanic ... což možná není žádná výhra, ale taky to není málo!

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky