Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautoraIsacaarum - Vaseline
Bhut
18.1.2012
0

Isacaarum

Vaseline

Klasická porce osobitého grindu s občasnými nečekanými úlety. Jediné, co budete po poslechu téhle desky dělat, je to, že půjdete do drogerie a koupíte si patřičné předměty z obalu desky. Soundtrack k choutkám už máte.

 
Tenhi - Saivo
Jirka D.
14.1.2012
0

Tenhi

Saivo

Na Saivo přichází Tenhi odlehčenější, ale stejně zamyšlení a plní melancholie jako kdykoliv před tím. Z desky promlouvá vnitřní klid, vyrovnanost sama se sebou. Běh věcí je přirozený, v souladu s přírodou, v souladu s vyšším Já.

 
Black Hill - Kakadu
David
11.1.2012
0

Black Hill

Kakadu

Cílem těchto pár řádek rozhodně neměl být nějaký ošklivý a podlý útok na nebohou skupinu mírumilovných obyvatel, kteří se chtějí hudbou bavit po svém a nepotřebují při tom poslouchat depresivní lamentování zlomeného frontmana za kvílivého doprovodu nesrozumitelně komplikovaných kytarových výpadů. Z mého pohledu však hudba Black Hill neskrývá ničehož nic zajímavého a poutavého, k čemu bych se v budoucnu ještě někdy rád vracel. Šlapavou rockovou nahrávku, jejímž prvotním cílem je nakopat všem v okruhu minimálně jednoho kilometru zadky a následně odejít s hlavou vztyčenou si představuji jinak...

 
Cradle Of Filth - Vempire Or Dark Faerytales In Phallustein
Bhut
11.1.2012
0

Cradle Of Filth

Vempire Or Dark Faerytales In Phallustein

Hudebně i vizuálně vynikající materiál. Jedna z nejsilnějších nahrávek Cradle Of Filth. Pro mne je Vempire zlatým skvostem.

 
Unholy - From the Shadows
Bodin
6.1.2012
0

Unholy

From the Shadows

Unholy se na začátku 90 let objevili na scéně jako zvláštní zjevení, jejich styl je plný bizárních složitostí, jejich produkce je neuvěřitelně poskládaná a složení skladeb velmi odlišné.

 
Korn - The Path of Totality
Jirka D.
5.1.2012
0

Korn

The Path of Totality

Sbližování hudebních kultur? Hledání nových inspirací? Chvilkový rozmar? Ztráta soudnosti? Otázky a další otázky zůstávají a odpovědi neznám.

 
Cormorant - Metazoa
Sarapis
4.1.2012
0

Cormorant

Metazoa

Variabilní deska, které by slušela trošku střídmější stopáž, ale na debutový status nahrávky jde o malou mouchu. Experimentální pojetí tradičních metalových odnoží bez extravagantních prvků. Necelé dva roky poslouchání bez ztráty jediné kytičky, to je slušná vizitka.

 
Insomnium - One for Sorrow
Jirka D.
4.1.2012
0

Insomnium

One for Sorrow

Bezpochyby výborně zvládnutá deska, která svému žánru ani kvartetu Insomnium neuřízne ostudu, a fanoušky melodického death metalu (a nejen ty) jednoznačně potěší. Snad je to dost.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky