Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautoraNico - Chelsea Girl
Jirka D.
21.7.2021
0

Nico

Chelsea Girl

První sólová deska Nico na vlně dobového sentimentu.

 
Nishaiar - Nahaxar
Ruadek
19.7.2021
0

Nishaiar

Nahaxar

Velmi specifický zážitek, který není ani tak metalový, jako plný odkazů na svou domorodou kulturu.

 
Airbrusher - Dirndl To Go
Victimer
17.7.2021
2

Airbrusher

Dirndl To Go

Elektronická pomůcka pro potřeby ex-mistrovského kladívka, které když ve spánku vrzajíc tluče do prázdna, je dobré aspoň promazat a nechat nás pobavit.

 
Nocturnal Pestilence / Noisebleed - Chirality (12" split EP)
Jirka D.
16.7.2021
1

Nocturnal Pestilence / Noisebleed

Chirality (12" split EP)

Zajímavá společná deska, která doplatila především na nezvládnutou technickou stránku. Chtělo to cizí uši, producenta, zvukaře, bubeníka a jasně říct „tudy ne“.

 
Sumac - May You Be Held
Lomikar
14.7.2021
3

Sumac

May You Be Held

Sumac na svém posledním albu předvádějí povznášející krásu tvůrčí svobody, ve které se nemusíte na nikoho otáčet. Výsledkem je povýšená nuda k ukousání.

 
Kauan - Ice Fleet
Ruadek
13.7.2021
1

Kauan

Ice Fleet

Velmi solidní deska, na které se Kauan opět ukazují jako silní vypravěči mysteriózních příběhů.

 
ColdCell - The Greater Evil
Garmfrost
12.7.2021
0

ColdCell

The Greater Evil

Extrémní black je místy házen do snivé melancholie a zasmušilé nálady. ColdCell na své čtvrté desce vstoupili na progresivnější kolbiště a vše bravurně kočírují.

 
Fractal - Human Error
Victimer
10.7.2021
2

Fractal

Human Error

Tmavá vyjížďka ve vlastním podvědomí. Odpočinek i rostoucí napětí v prostředí, kde je doma minimální dech tanečna a robotizovaný ambient.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky