Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Blues For The Redsun - Deadspace/Desomorphine TranceBlues For The Redsun - Deadspace/Desomorphine Trance
Bhut
15.2.2020
0

Blues For The Redsun

Deadspace/Desomorphine Trance

Po delší době vlastní nahrávka kapely. Sice by srdce zatoužilo po delším materiálu, ale i tak jde o značně výživné dílo. Kontext alba a fakta okolo tématu jsou náležité naléhavá, že si vystačí samostatně. Vítejte v mrtvém místě a užijte si desomorfní rauš.

 
Lunar Mantra - Psychosomatika (EP)Lunar Mantra - Psychosomatika (EP)
Victimer
14.2.2020
1

Lunar Mantra

Psychosomatika (EP)

Druhé EP Lunar Mantra představuje konsolidovanější a mystičtější tvář kapely, které může patřit budoucnost.

 
Ray Alder - What the Water WantsRay Alder - What the Water Wants
Sarapis
13.2.2020
2

Ray Alder

What the Water Wants

Osobitý projev Raye Aldera v přímočaré dávce melancholického progu.

 
Svarttjern - Shame Is Just a WordSvarttjern - Shame Is Just a Word
Garmfrost
12.2.2020
0

Svarttjern

Shame Is Just a Word

Shame Is Just a Word je deskou zábavnou, vyspělou a v podstatě různorodou. Je otázkou, za jak dlouho se oposlouchá...

 
Stolen Lives - Luciferův efektStolen Lives - Luciferův efekt
Jirka D.
11.2.2020
2

Stolen Lives

Luciferův efekt

Luciferův efekt je přímočará a řemeslně dobře zvládnutá deska, na které budete těžko hledat chyby, ale stejně tak i jakoukoliv přidanou hodnotu.

 
Reveal - ScissorgodReveal - Scissorgod
Victimer
10.2.2020
0

Reveal

Scissorgod

Nůžky velkého Zjeva jsou rozevřeny a stříhají. Reveal se (ne)pomátli, jejich diagnóza je děláme co umíme a umíme to výborně. Nemytou ruku na to.

 
Arkona (PL) - Age Of CapricornArkona (PL) - Age Of Capricorn
Bhut
8.2.2020
1

Arkona (PL)

Age Of Capricorn

Ve výsledku asi nejslabší nahrávka kapely. Ne že by to byl propadák, ale Arkona má za sebou tak skvělé desky, že Age Of Capricorn vedle nich jednoduše nevyniká.

 
Grey Skies Fallen - Cold Dead LandsGrey Skies Fallen - Cold Dead Lands
Sorgh
7.2.2020
0

Grey Skies Fallen

Cold Dead Lands

Promísené proudy death metalu a doomu jsou nekonečným zdrojem inspirací. Vycházejí z nich spletené provazce tvrdé, často ponuře melodické hudby se zajímavou atmosférou. Mezi vazače takovýchto atmosféricky zajímavých copánků patří Grey Skies Fallen z New Yorku.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky