Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Thorns Of Grief - Anthems To My RemainsThorns Of Grief - Anthems To My Remains
Bhut
23.1.2021
0

Thorns Of Grief

Anthems To My Remains

Vše je v pořádku a další pohřeb se obešel beze ztrát. Respektive tenhle funeral doom v sobě něco má, jen to ukazuje dost nesměle.

 
REIN - ReincarnatedREIN - Reincarnated
Victimer
22.1.2021
2

REIN

Reincarnated

Když svůdně kybernetická víla hraje pop v okovech electronic body music a vše vypadá tak přirozeně.

 
Sinister Downfall - A Dark Shining LightSinister Downfall - A Dark Shining Light
Sarapis
21.1.2021
0

Sinister Downfall

A Dark Shining Light

Překvapivě esenciální nahrávka z podzemních vod podzemního žánru.

 
Pallbearer - Forgotten DaysPallbearer - Forgotten Days
Jirka D.
20.1.2021
0

Pallbearer

Forgotten Days

Nic neroste do nebe a nedorostou tam ani Pallbearer. Nebo aspoň zatím ne, protože ve srovnání s minulým výborným albem je jejich novinka jen slabým odvarem.

 
Self Hypnosis - Contagion of DespairSelf Hypnosis - Contagion of Despair
Victimer
19.1.2021
0

Self Hypnosis

Contagion of Despair

Všechna možná zákoutí doom metalu vymetá dvouhlavá esoterická saň Self Hypnosis.

 
Agnes Obel - MyopiaAgnes Obel - Myopia
Lomikar
18.1.2021
0

Agnes Obel

Myopia

Zastřená cesta cizím sněním, která i přes svoji něžnost a pokoru dokáže dráždit i znervózňovat. Nefunguje nicméně samostatně a vyžaduje posluchačovu participaci. Což samosebou není chyba.

 
Deeds Of Flesh - NucleusDeeds Of Flesh - Nucleus
Sorgh
17.1.2021
4

Deeds Of Flesh

Nucleus

Letošní rok jsem začal s těžkou váhou a hodlám pokračovat. Střízlivějící rukou jsem hrábnul zpět do vánočního chaosu a vytahuji album, které vyšlo právě tak akorát, aby mi ho manželka dala pod stromek. To by byly koledy, panečku.

 
The Corona Lantern - Certa Omnibus HoraThe Corona Lantern - Certa Omnibus Hora
Bhut
16.1.2021
1

The Corona Lantern

Certa Omnibus Hora

Tmavými odlesky se blyští klenot tuzemských archivů, který již ve své rané fázi života ukazuje svou mocnou trvanlivost a plnohodnotnou funkčnost. Sludge doom má i u nás skvělý formát.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky