Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Apognosis - Dominion In PolarityApognosis - Dominion In Polarity
Sorgh
6.12.2019
1

Apognosis

Dominion In Polarity

Řecký vítr může být krutý a vzpomínka na letní dovolenou rychle smáznutá. Apognosis představují nový pohled na kolébku kultury.

 
E-L-R - MænadE-L-R - Mænad
Victimer
5.12.2019
3

E-L-R

Mænad

Mysteriózní a hypnoticky zastřený debut kapely, jenž umí uspořádat vnitřní bordel na téma top letošních nahrávek zas o trochu jinak.

 
We Lost The Sea - Triumph & DisasterWe Lost The Sea - Triumph & Disaster
Jirka D.
4.12.2019
1

We Lost The Sea

Triumph & Disaster

Řemeslně dobře zvládnutá deska, které by fanoušci žánru měli popřát sluchu. V tom množství, zahlcujícím každodenně své okolí, je tohle jedna z těch lepších.

 
Kaviar Kavalier - Hotel InkontinentalKaviar Kavalier - Hotel Inkontinental
redakce
3.12.2019
0

Kaviar Kavalier

Hotel Inkontinental

Dvě verze inkontinentálních obscénností jako důkaz, že hlavně o nich je nový Kaviar Kavalier.

 
Nile - Vile Nilotic RitesNile - Vile Nilotic Rites
Garmfrost
2.12.2019
0

Nile

Vile Nilotic Rites

Nile nás v současnosti pobaví, potěší, ale neohromí. Vile Nilotic Rites je technicky dokonalé dílo s jedinečným zvukem, které se jen tak neoposlouchá. Schází mu však velikost starých nahrávek...

 
Sekhmet - Consumed By VoidSekhmet - Consumed By Void
Bhut
30.11.2019
0

Sekhmet

Consumed By Void

Asi to "nejmilejší" a "nejhodnější" album, které kdy Sekhmet natočili. Přesto nechybí dávka animality a vzteku.

 
Atrium Carceri / Cities Last Broadcast / God Body Disconnect - Miles To MidnightAtrium Carceri / Cities Last Broadcast / God Body Disconnect - Miles To Midnight
Symptom
29.11.2019
3

Atrium Carceri / Cities Last Broadcast / God Body Disconnect

Miles To Midnight

Dva seveřané a jejich americký spojenec zvou na stylovou noční exkurzi do spoře osvětlených útrob temně vyhlížejícího hotelu.

 
Cult of Luna - A Dawn to FearCult of Luna - A Dawn to Fear
Jirka D.
28.11.2019
1

Cult of Luna

A Dawn to Fear

Jeden z vrcholů roku 2019 a další deska Cult of Luna, za kterou je dlouho nic a pak teprve všichni ostatní.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky