Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Mortem - RavnsvartMortem - Ravnsvart
Victimer
23.10.2019
1

Mortem

Ravnsvart

Staré časy, staré pořádky a staré, ještě patřičně mrzké symfonično, se vrací.

 
Blut Aus Nord - HallucinogenBlut Aus Nord - Hallucinogen
Garmfrost
22.10.2019
3

Blut Aus Nord

Hallucinogen

Hallucinogen je album plné krásných heavy vyhrávek, post/rockového drnčení a jakoby goticky rockujících riffů.

 
Paroxysmal Descent - Manifest AttritionParoxysmal Descent - Manifest Attrition
Sorgh
21.10.2019
0

Paroxysmal Descent

Manifest Attrition

U protinožců je živo. Klokani skáčou jako vždycky, lidi chodí vzhůru nohama a jejich ragbyové mužstvo bojuje v Japonsku o cenné kovy. V Brisbane zase Paroxysmal Descent vydali nové album nazvané Manifest Attrition a to je asi ta vůbec nejdůležitější zpráva.

 
Mizmor - CairnMizmor - Cairn
Bhut
19.10.2019
0

Mizmor

Cairn

Hlubiny jsou tmavé a možná i lákavé, stejně tak rezonují i hlubiny hudební, kterým Mizmor dávají jasnou tvář. Pohlédněte do ní.

 
Halma - The GroundHalma - The Ground
Jirka D.
18.10.2019
0

Halma

The Ground

Instrumentální rock je sice vyčerpaný žánr, ale desky jako tato představují světlou výjimku potvrzující jinak přesvědčivě pevné pravidlo.

 
Serpent Column - Mirror in Darkness Serpent Column - Mirror in Darkness
Victimer
17.10.2019
1

Serpent Column

Mirror in Darkness

V zrcadle se odráží víc, než by se původně mohlo zdát. Talent dostat svou muziku do netušených míst, přiblížit se absolutoriu, stejně jako jej smést ze stolu.

 
Myrkskog - DeathmachineMyrkskog - Deathmachine
Sorgh
16.10.2019
1

Myrkskog

Deathmachine

Dnes trošku hudby pro pamětníky. Myrkskog jsou ale nadčasoví a jejich Deathmachine nestárne.

 
Korn / Slipknot - The Nothing / We Are Not Your KindKorn / Slipknot - The Nothing / We Are Not Your Kind
Jirka D.
15.10.2019
3

Korn / Slipknot

The Nothing / We Are Not Your Kind

Společný verdikt pro obě kapely by mohl být ten, že ani jedna nepřekročila svůj stín. Ovšem zatímco KoRn alespoň řemeslně pokračují v tom, co umí, Slipknot se stali ještě teatrálnějším spolkem, než jakým bývali dříve.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky