Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Alcest - Spiritual InstinctAlcest - Spiritual Instinct
Victimer
27.11.2019
1

Alcest

Spiritual Instinct

Pokorné sny a ranní mlha v normálu kapele sluší. Dát na instinkty, na poctivý bigbít a nic dalšího neřešit.

 
Dustborn - DethronedDustborn - Dethroned
Jirka D.
26.11.2019
0

Dustborn

Dethroned

Debutující a zoufale nepůvodní Dustborn stojatými vodami tuzemského metalu nepohnuli. Ostatně nic jiného snad ani nešlo čekat.

 
Omophagia - 646965Omophagia - 646965
Garmfrost
25.11.2019
0

Omophagia

646965

646965 udělá radost fanouškům progrese a našlapané techniky. Na své si můžou přijít i milovníci old schoolové řezby. Omophagia je moderní kapelou, ale starých postupů se věru nebojí.

 
Asagraum - Dawn Of Infinite FireAsagraum - Dawn Of Infinite Fire
Bhut
23.11.2019
0

Asagraum

Dawn Of Infinite Fire

První liga syrového blacku? To ještě ne, ale tahle meta se čile blíží. V každém případě je tato deska skvělým úkazem, který by neměl zůstat bez povšimnutí. Za mě jde o velkou spokojenost.

 
Leprous - PitfallsLeprous - Pitfalls
Sorgh
22.11.2019
5

Leprous

Pitfalls

Maliny jsou sklizeny a přichází nová úroda z dílny norských Leprous. Bude sladká nebo trpká?

 
Morast - Il nostro silenzioMorast - Il nostro silenzio
Victimer
21.11.2019
0

Morast

Il nostro silenzio

Příliš statická temnota Morast na jejich druhém albu vystrkuje růžky, ale je to pořád málo.

 
Ragnarok - Non DebellicataRagnarok - Non Debellicata
Garmfrost
20.11.2019
0

Ragnarok

Non Debellicata

Non Debellicata není víc než poctivou stylovkou. Potěší, ale nenadchne. Ta tam je originální svébytnost starších nahrávek. Uhání v rychlejším, nekomplikovaném tempu...

 
Reido - AnātmanReido - Anātman
Victimer
18.11.2019
0

Reido

Anātman

Hustým kalem třísněná ztráta vlastní identity a cesta pustým žlebem neosobnosti. Reido na svém třetím albu třídí myšlenkový odpad nedůvěry v sebe samého s velkým zaujetím.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky