Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
65daysofstatic - replicr, 2019 65daysofstatic -  replicr, 2019
Victimer
6.2.2020
0

65daysofstatic

replicr, 2019

Decentní soundtrack ke konci světa, kdy je dbáno na neveselý stav věci z úhlu křehkého minimalismu. Účinky? Velmi dobré.

 
Sargeist - Death Veneration (EP)Sargeist - Death Veneration (EP)
Garmfrost
5.2.2020
0

Sargeist

Death Veneration (EP)

Sargeist v dobrém i ve zlém. Vyhlazovací minidílo navazuje obsahově i zvukově na Unbound. Nepůsobí však vycpávkově nebo zbytečně. Navíc ukrývá jednu specialitku. Kdo má rád Sargeist v této podobě, neměl by si Death Veneration ujít.

 
Vypsaná Fixa - KvalitaVypsaná Fixa - Kvalita
Jirka D.
4.2.2020
2

Vypsaná Fixa

Kvalita

Na otázku, jestli je nová deska lepší než ta předchozí, neexistuje žádná odpověď. Je naprosto jiná. A je to moc dobře.

 
The Deathtrip - Demon Solar TotemThe Deathtrip - Demon Solar Totem
Victimer
3.2.2020
0

The Deathtrip

Demon Solar Totem

Špína za nehty, zimnice i úhybné manévry vysílající signály ven z blackmetalového včelína. The Deathtrip číslo dvě, s kazatelem Kvohstem za mikrofonem.

 
Drutty - Doba kameňaDrutty - Doba kameňa
Bhut
1.2.2020
1

Drutty

Doba kameňa

Divný black? Inu, proč ne. Ono je to totiž celé divné... prostě je to něco, s čím si běžný smrtelník tak nějak neví rady a tak buď vysype hromadu kategorizujících výrazů, nebo to souhrnně vystihne slovíčkem divný. V každém případě je to originální a neskutečně chytlavé. Doba kameňa je tu, radujme se.

 
Mastodon - Emperor Of SandMastodon - Emperor Of Sand
Symptom
31.1.2020
1

Mastodon

Emperor Of Sand

Jeden císař vládne všem, jeden jim všem káže, jeden všechny přivede, do temnoty sváže.

 
Serpentian - The Divine HarmSerpentian - The Divine Harm
Sorgh
30.1.2020
0

Serpentian

The Divine Harm

Upřímné zlo, které se neschovává. Vlk je vlk a vy, ovečky, se připravte na hru o život.

 
The Inhibitor - The End Is HearThe Inhibitor - The End Is Hear
Jirka D.
29.1.2020
0

The Inhibitor

The End Is Hear

Solidní deska zatím nepříliš známé kapely, která dává jasně najevo, že tuhle situaci chce změnit.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky