Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Them - Return to HemmersmoorThem - Return to Hemmersmoor
Sarapis
18.3.2021
0

Them

Return to Hemmersmoor

Them odpoutaní od svého kultu bojují sami se sebou.

 
Foo Fighters / Melvins - Medicine at Midnight / Working with GodFoo Fighters / Melvins - Medicine at Midnight / Working with God
Jirka D.
17.3.2021
2

Foo Fighters / Melvins

Medicine at Midnight / Working with God

Dvě rockové desky do covidové nepohody, z nichž každá na to jde trochu jinak a každá nejspíš osloví zcela odlišnou cílovou skupinu.

 
Hypnos - The BlackcrowHypnos - The Blackcrow
Bhut
16.3.2021
0

Hypnos

The Blackcrow

Tam kde nestačí vlídné slovo bílé vrány, je nutno nastavit tvrdou pěst vrány černé.

 
Biosphere - Angel's Flight Biosphere - Angel
Victimer
15.3.2021
0

Biosphere

Angel's Flight

Spojení relativního klidu a dozvuků symfonie v abstraktně definovaném střihu.

 
Philm - Time BurnerPhilm - Time Burner
Sorgh
13.3.2021
1

Philm

Time Burner

Philm vydali nové album. Vzpomínka, něco v pozadí několika let mi říká, že bych tuhle kapelu měl znát. Chvíli trvá než si vzpomenu a pak to mám. Philm, to je Lombardo přece. Psal jsem něco na jejich předchozí velmi povedené album, jenže pak šel čas, sedal prach a já pozapomněl.

 
Werewolves - What a Time to Be AliveWerewolves - What a Time to Be Alive
Garmfrost
12.3.2021
0

Werewolves

What a Time to Be Alive

What a Time to Be Alive temné břehy neopouští, ale s chutí se vydává nahlédnout i na druhou stranu do grindového světa. Blackové harmonie a zlé melodie nasypanému death/grindovému materiálu sluší a jsou nepopíratelně výrazné.

 
Null - HiraethNull - Hiraeth
Victimer
11.3.2021
0

Null

Hiraeth

Dvouhodinová procházka lesem, který prosvětluje slunce a jasně vypovídá, že tady se bát nemusíme. Sedneme si, zavzpomínáme, uděláme oheň a zaženeme hlad. Porozhlédneme se, vždyť jaro je za dveřmi.

 
Therion - LeviathanTherion - Leviathan
Ruadek
10.3.2021
0

Therion

Leviathan

Ukňouraný hevík od kapely, která se už před mnoha lety utopila ve vlastní snaze o velké věci.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky