Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Psychotic Waltz - The God-Shaped VoidPsychotic Waltz - The God-Shaped Void
Ruadek
6.5.2020
0

Psychotic Waltz

The God-Shaped Void

Velikáni progresivního metalu se vrátili a po 23 letech přišli s deskou, která už patrně nemůže být lepším návratem. Spojení staré metalové školy a výrazného rukopisu zásadní kapely metalové scény 90. let.

 
Testament - Titans of CreationTestament - Titans of Creation
Garmfrost
4.5.2020
1

Testament

Titans of Creation

Testament se ve svém novém díle nebojí zahrát na ostřejší strunu i tu sotisfikovanější. Razance se střídá s melodiemi, vše je v pořádku... Nepřekvapí, nešokuje, ale ani nezklame...

 
Origin Of Infinity - The Last Day on EarthOrigin Of Infinity - The Last Day on Earth
Jirka D.
1.5.2020
0

Origin Of Infinity

The Last Day on Earth

The Last Day on Earth je velmi příjemné překvapení, ovšem s jasnými limity první desky začínající kapely. První krok ale nedopadl vůbec špatně.

 
Shannon Wright - ProvidenceShannon Wright - Providence
Symptom
30.4.2020
0

Shannon Wright

Providence

Nádhera ukrytá v prostých klavírních skladbách doprovázených jen hlasem sahá hluboko do nitra posluchače. Shannon Wright jako básnířka klavíru.

 
At the Altar of the Horned God - Through Doors of MoonlightAt the Altar of the Horned God - Through Doors of Moonlight
Victimer
29.4.2020
0

At the Altar of the Horned God

Through Doors of Moonlight

Začíst se do zažloutlých stránek knih, nechat nést prostorem stará zaříkávání a po obřadu si vyhodit z kopýtka ve jménu poctivého lesního bordelu. Pak je to jasné - já okultista jsem.

 
Tzun Tzu - The Forbidden City (EP)Tzun Tzu - The Forbidden City (EP)
Sorgh
28.4.2020
0

Tzun Tzu

The Forbidden City (EP)

První kroky australské kapely TzunTzu, se kterými jsem měl tu čest se seznámit, mě zpočátku moc nepřesvědčily. Narazily na nepochopení, díky němuž mi jejich zbrusu nové EP připadalo jako nicotná kapka v moři technicko - apokalyptického death metalu.

 
Scáth Na Deithe - The Dirge of Endless MourningScáth Na Deithe - The Dirge of Endless Mourning
Garmfrost
27.4.2020
0

Scáth Na Deithe

The Dirge of Endless Mourning

Scáth Na Deithe natočili nahrávku, která se poslouchá sama. Umí zuřit a děsit své okolí, aby je pak potahali citovou hloubkou a osudovými melodiemi.

 
Solipsism - Trhliny v (ne)skutočnosti (EP)Solipsism - Trhliny v (ne)skutočnosti (EP)
Garmfrost
26.4.2020
0

Solipsism

Trhliny v (ne)skutočnosti (EP)

Trhliny v (ne)skutočnosti je sympatický debut mladé kapely, která je na počátku svého snažení. Něco se podařilo na výbornou, něco méně. Jestliže se dokáží od prvotního bodu odrazit, mohly by se v budoucnu dít věci.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky