Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Gazpacho - FireworkerGazpacho - Fireworker
Jirka D.
15.1.2021
4

Gazpacho

Fireworker

Fireworker je velmi povedená a skromná deska, která ale nedisponuje zjevnými vrcholy a jednoduchými poučkami. A taky nikam nespěchá.

 
Abigor - Totschläger (A Saintslayer's Songbook)Abigor - Totschläger (A Saintslayer
Garmfrost
14.1.2021
3

Abigor

Totschläger (A Saintslayer's Songbook)

Abigor jsou na vrcholu a náramně si svých předností užívají.

 
Human Vault - Self - RustHuman Vault - Self - Rust
Victimer
13.1.2021
0

Human Vault

Self - Rust

Dlouhé pásmo temné elektroniky, která má stejně blízko k bucharům vyřazených strojíren jako k vřelému objetí krásných scenérií. V rámci undergroundu, samozřejmě.

 
The Pineapple Thief - Versions Of The TruthThe Pineapple Thief -  Versions Of The Truth
Jirka D.
12.1.2021
3

The Pineapple Thief

Versions Of The Truth

Hořkosladké snění s The Pineapple Thief opět po dvou letech. Opět dobře, možná i lépe a opět nikoliv zadarmo.

 
Lustmord - TrinityLustmord - Trinity
Victimer
11.1.2021
0

Lustmord

Trinity

Projekt atomová bomba od testování až po hrůzné následky. Detailní koláž zvuků na bázi hlubokého uzavření se v daném tématu. Nejsilnější ambient loňského roku.

 
Ingested - Where Only Gods May TreadIngested - Where Only Gods May Tread
Sorgh
8.1.2021
0

Ingested

Where Only Gods May Tread

Řádná porce brutality, během které zbude čas zapět si lahodný refrén. Takoví jsou Ingested a jejich poslední studiovka.

 
Lunatic Soul - Through Shaded WoodsLunatic Soul - Through Shaded Woods
Jirka D.
7.1.2021
1

Lunatic Soul

Through Shaded Woods

Mariusz Duda zarostl na horní i dolní polokouli hlavy, oblékl si zbytek od divadelní opony a s vizáží potulného mnicha zabloudil do lesa. Na nudli u nosu to ale tentokrát nevypadá, listí šustí pod nohama a všechno nepohodlí stihli producenti vyfénovat předem.

 
Esoctrilihum - Eternity Of ShaogEsoctrilihum - Eternity Of Shaog
Bhut
6.1.2021
0

Esoctrilihum

Eternity Of Shaog

Svěží vánek okultního blacku, co udržuje pozornost po celou hodinu své hrací doby. Vskutku vydařený kousek, což dokazuje i vydavatelství samotné - I, Voidhanger Records, které podobné laskominy statečně ukrývá.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky