Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Gride - Hluboká temná modř (EP)Gride - Hluboká temná modř (EP)
Bhut
7.3.2020
0

Gride

Hluboká temná modř (EP)

Typický Gride: úsečný, atakující a vybízející k přemýšlení. Jedenáct minut svérázného grindu v příjemném balení.

 
Purnama - Flame of RebellionPurnama - Flame of Rebellion
Garmfrost
6.3.2020
4

Purnama

Flame of Rebellion

Flame of Rebellion je doslova napěchována explozivní energií a chytlavými riffy. Purnama je kapela protikladů. Srdečnost a vlídnost je vyrovnávána vzteklostí, brutalitou a vzdorem.

 
Mark Lanegan - Somebody's KnockingMark Lanegan - Somebody
David
5.3.2020
2

Mark Lanegan

Somebody's Knocking

Mark Lanegan si uvnitř své bubliny dělá, co uzná za vhodné. Somebody´s Knocking stojí hodně vysoko, kult je opět posílen.

 
rýr - Left Fallowrýr - Left Fallow
Jirka D.
4.3.2020
0

rýr

Left Fallow

Nahrávky jako je tato nemusíte slyšet několikrát, abyste si o nich udělali jasný úsudek. Left Fallow je natolik zoufale nepůvodní a ničím neobjevná deska, že se hravě ztratí v hromadě jí podobných.

 
Mostly Autumn - White RainbowMostly Autumn - White Rainbow
Ruadek
3.3.2020
0

Mostly Autumn

White Rainbow

Třináctá deska Mostly Autumn předvádí kapelu jako stále svěží spolek hudebníků, kteří umí nadále dělat skvělé rockové desky.

 
Lychgate - Also sprach Futura (EP)Lychgate - Also sprach Futura (EP)
Victimer
2.3.2020
0

Lychgate

Also sprach Futura (EP)

První malá nahrávka Lychgate představující je v rovině dřevních avantgardistů studujících účinky transhumánních zákroků a fiktivní budoucnosti.

 
Drastus - La Croix De SangDrastus - La Croix De Sang
Bhut
29.2.2020
3

Drastus

La Croix De Sang

Verdikt je jasný – skvost! Blackmetalová oáza neklidného rázu s nefalšovanou agresí a vztekem. Možná nic, co by člověk už někde neslyšel, ale byla by škoda se téhle jízdě vyhnout.

 
Alphaxone - Dystopian GateAlphaxone - Dystopian Gate
Symptom
28.2.2020
0

Alphaxone

Dystopian Gate

Dvě polohy ambientní hudby v jednom balení, průměrnost i sofistikovaná jednoduchost.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky