Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautoraSkrika - Fifth Nature
Victimer
26.8.2021
0

Skrika

Fifth Nature

Nové jméno na poli dark ambientu a první z řady chystaných alb velkého konceptu. Podotýkám, že na velmi dobré úrovni.

 
Grave Miasma - Abyss of Wrathful Deities
Garmfrost
25.8.2021
1

Grave Miasma

Abyss of Wrathful Deities

Nová tvář Grave Miasma je prosta překvapení a tajemna. Kapela ze svého death metalu odstranila blackové koření a orientální magii. Zůstalo dobré řemeslo bez výraznější atmosféry, důrazu a špíny.

 
Year of No Light - Consolamentum
Jirka D.
24.8.2021
0

Year of No Light

Consolamentum

Návrat kapely po dlouhých letech, který dopadl tak napůl. Znáte to - neurazí, nenadchne, časem zapadá prachem.

 
Sodom - Genesis XIX
Michal Z
23.8.2021
0

Sodom

Genesis XIX

Sodom předvádí redefinování svého původu a podstaty. Chrlí vysokorychlostní drtivé hrůzy bez jakéhokoliv ohledu. Živost a přirozená animální hladovost působí čistě a old schoolově. Současný divoký naturel starým Sodom svědčí. Album není jen o rychlosti a divokosti. Nenechte se zmást. Sodom jsou zkušení matadoři a album je vcelku barvité.

 
Oublieth - À L
Victimer
20.8.2021
0

Oublieth

À L'Ombre Du Royaume En Cendres

Krátká, ovšem velmi hezky pojatá procházka ze světa žánru dungeon synth, který je tímto albem znovu předmětem mého zájmu.

 
Borgne - Temps Morts
Garmfrost
19.8.2021
0

Borgne

Temps Morts

Borgne v současnosti bestiálně hřmí, elektronicky tepou a často se jen tak jemně vlní. Nevezou se na retro náladě, ale nejsou ani progresivními vizionáři. K plnému vychutnání alba je třeba vložit i kus vlastní iniciativy.

 
Floex - Papetura Soundtrack
Ruadek
18.8.2021
0

Floex

Papetura Soundtrack

Soundtrack k videohře, která je vymodelována celá z papíru s ní tvoří dokonalý celek, na který jen tak nezapomenete. Zároveň ale obstojí i sám o sobě, se svou hudební lehkostí a vynalézavostí.

 
Naurrakar - Uranfaust
Bhut
6.8.2021
1

Naurrakar

Uranfaust

Máte dozimetr? Tak ho zahoďte, neboť měření radiace v případě Uranfaust tento přístroj rozstřelí na tisíce částí. To samé udělá i s vaší hlavou, tak se tomu sakra poddejte. Blahoslaven budiž atom!

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky