Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Morast - Il nostro silenzioMorast - Il nostro silenzio
Victimer
21.11.2019
0

Morast

Il nostro silenzio

Příliš statická temnota Morast na jejich druhém albu vystrkuje růžky, ale je to pořád málo.

 
Ragnarok - Non DebellicataRagnarok - Non Debellicata
Garmfrost
20.11.2019
0

Ragnarok

Non Debellicata

Non Debellicata není víc než poctivou stylovkou. Potěší, ale nenadchne. Ta tam je originální svébytnost starších nahrávek. Uhání v rychlejším, nekomplikovaném tempu...

 
Reido - AnātmanReido - Anātman
Victimer
18.11.2019
0

Reido

Anātman

Hustým kalem třísněná ztráta vlastní identity a cesta pustým žlebem neosobnosti. Reido na svém třetím albu třídí myšlenkový odpad nedůvěry v sebe samého s velkým zaujetím.

 
Umbrtka - Komíny smrtiUmbrtka - Komíny smrti
Bhut
16.11.2019
0

Umbrtka

Komíny smrti

Svébytné, přesto svým způsobem slabší album. Momentálně rozpoložení páně Umbrtky je více filozofické, avantgardní a podzimně náladové. Chce to pevnější soustředění, ale Hlavní stroj byl Hlavní stroj...

 
Shadow of Intent - MelancholyShadow of Intent - Melancholy
Ruadek
15.11.2019
0

Shadow of Intent

Melancholy

Slušná porce core nátěru v těsném kabátku, ze kterého už bylo třeba trochu povylézt a rozhlédnout se po dalších vlivech.

 
Konkhra - Alpha And The OmegaKonkhra  - Alpha And The Omega
Sorgh
14.11.2019
0

Konkhra

Alpha And The Omega

Malá, ale silná líheň se nachází v Dánsku, které leží mimo hlavní metalové proudy. Na broušení tamní těžké rudy se podílí i stará formace Konkhra, která přichází s novým albem.

 
Golgotha - Erasing the PastGolgotha - Erasing the Past
Victimer
13.11.2019
1

Golgotha

Erasing the Past

Nic se mazat nebude, žádná minulost, ani trošku. Golgotha znovu procitli z bezvědomí a moc dobře si pamatují, jak hrát melancholický doom po staru.

 
Timelost - Don't Remember Me For ThisTimelost - Don
Jirka D.
12.11.2019
0

Timelost

Don't Remember Me For This

Debutující Timelost míchají shoegaze s noise rockem tak, jak už někteří před nimi, ale ani to jim neubírá na přesvědčivosti a sympatiích. Jejich první deska jako ideální společník pro podzimní depky.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky