Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Moonspell - HermitageMoonspell - Hermitage
Sorgh
16.4.2021
4

Moonspell

Hermitage

O legendách se nepíše lehce. V případě této neustále cítím v zádech váhu její proslulosti, bohatou historii i svůj problematický postoj k ní. Bylo období, kdy jsem Moonspell zbožňoval, ale taky jsem je nějaký čas víceméně ignoroval a kromě starších alb nevyhledával. Co se mění s vydáním Hermitage?

 
Forhist - ForhistForhist - Forhist
Victimer
15.4.2021
2

Forhist

Forhist

Mrazivé noci v syrovém lese jménem Forhist, kde je jediným průvodcem sám Vindsval.

 
Dinosaur Jr. - Sweep It Into SpaceDinosaur Jr. - Sweep It Into Space
Jirka D.
14.4.2021
0

Dinosaur Jr.

Sweep It Into Space

Logické pokračování předchozího alba, které představovalo Dinosaur Jr. v docela dobré pohodě. Po pěti letech je to ... vlastně úplně stejně.

 
Ing. Králík - TechnoIng. Králík - Techno
Lomikar
13.4.2021
2

Ing. Králík

Techno

Intenzivní chaos. Geniální poslouchání, které ovšem vyžaduje plnou posluchačovu participaci. Bez ní můžete mít při poslechu snadno pocit, že vám někdo jenom rozbíjí muziku a vy chcete domů.

 
Necrocock - Bipolární nociNecrocock - Bipolární noci
redakce
12.4.2021
0

Necrocock

Bipolární noci

Bipolární noci jako vlídnější tvář podivuhodné harmonické říše páně Necrococka. Bude se zase vraždit, ale ve vší líbeznosti a tiché vášni.

 
The Stone - KosturniceThe Stone - Kosturnice
Bhut
10.4.2021
2

The Stone

Kosturnice

Nová šou The Stone v prostorách kostnice aneb možná přijde i Kozeljnik.

 
Zoe - Back Into The LightZoe - Back Into The Light
Sorgh
9.4.2021
0

Zoe

Back Into The Light

Příjemný, rockový odvaz s civilizovanou tváří. To jsou ZOE a jejich nové album.

 
Inferno - Paradeigma (Phosphenes of Aphotic Eternity)Inferno - Paradeigma (Phosphenes of Aphotic Eternity)
redakce
8.4.2021
1

Inferno

Paradeigma (Phosphenes of Aphotic Eternity)

Každé nové album Inferna je událostí na scéně. Pokaždé je poslech jejich díla nejen požitkem, ale také výzvou. Inferno své umění nepředkládají ke snadnému vstřebání a ne jinak je tomu v případě Paradeigma (Phosphenes of Aphotic Eternity). Nabízíme vám reakce a pocity hned tří redaktorů Echoes zine, kteří se nechali nahrávkou unést na pozoruhodný výlet až tam, kam se doposud nikdo nevydal.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky