Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautoraSvältvinter - Hädangången
Lomikar
18.5.2021
0

Svältvinter

Hädangången

Obrovský příslib skvělých blackmetalových časů, které nám Svältvinter dozajista dopřejí. Když desku přijmete jako kompilaci, nebude vadit ani její náladová rozfrcanost. Jejím prvním minutám dávám hodnocení 750 %.

 
Ad Nauseam - Imperative Imperceptible Impulse
Garmfrost
17.5.2021
3

Ad Nauseam

Imperative Imperceptible Impulse

Nekonvenční a zcela antikomerční rubanice, u které stačí počkat, až se všechno rozvířené bahno usadí…

 
Wesenwille - II. A Material God
Sorgh
14.5.2021
1

Wesenwille

II. A Material God

Silné blackmetalové album, ve kterém se rozpouští zbytky lidské individuality. To je dvojka od Wesenwille.

 
Demilich - Nespithe
Victimer
13.5.2021
0

Demilich

Nespithe

Návrat do roku 1993 k jedné technické hrobařině, k debutu Demilich. Ke kultovnímu aktu severského progresivního tlení.

 
The Old Man Coyote - Prologue (EP)
Jirka D.
12.5.2021
0

The Old Man Coyote

Prologue (EP)

První krok slibující zajímavé zítřky, když všechno půjde dobře.

 
Les Chants de Nihil - Le tyran et l
Garmfrost
11.5.2021
0

Les Chants de Nihil

Le tyran et l'esthète

Album se otevře, rozvíří bouři, nechá posluchače odpočinout a pak ho žene do finále. Album je progresivní, že by jim mohla nejedna ikona ranku závidět. Je ale také dostatečně surové, aby zaujalo i milovníky pravé černoty.

 
Architects  -  For Those That Wish To Exist
Jirka D.
10.5.2021
0

Architects

For Those That Wish To Exist

Po předchozím vrcholu přirozený návrat na zem.

 
Gravesend - Methods of Human Disposal
Victimer
7.5.2021
1

Gravesend

Methods of Human Disposal

Všechna špína velkoměsta jako palivo pro hřbitovní prasopal a jeho debutové vyjídání popelnic.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky