Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Victims Of Contagion - Lamentations Of The Flesh BoundVictims Of Contagion - Lamentations Of The Flesh Bound
Bhut
6.2.2021
0

Victims Of Contagion

Lamentations Of The Flesh Bound

Technický death metal, který v drtivé většině jede sice po svém, ale nijak výrazně objevný model. Přesto se najde několik útržků, které činí poslech vskutku příjemným.

 
Malakhim - TheionMalakhim - Theion
Garmfrost
4.2.2021
0

Malakhim

Theion

Švédští satanáši Malakhim produkují dokonale průměrný black. Není špatný, ale ani ničím výjimečný. Prostě kde nic, tu nic.

 
Spectrale - ArcanesSpectrale - Arcanes
Ruadek
3.2.2021
0

Spectrale

Arcanes

Skvělá bokovka kytaristy Great Old Ones a příjemné překvapení.

 
Hatebreed - Weight Of The False SelfHatebreed -  Weight Of The False Self
Jirka D.
2.2.2021
5

Hatebreed

Weight Of The False Self

Novinka Hatebreed je čirý anachronismus a album na zakázku. Těžko mu uvěřit.

 
Vatican Shadow - Persian Pillars Of The Gasoline EraVatican Shadow - Persian Pillars Of The Gasoline Era
Victimer
1.2.2021
0

Vatican Shadow

Persian Pillars Of The Gasoline Era

Atmosféra kombinovaná se studeným spiritem oceláren, ozvěny mrtvého parketu a vůně benzínu. Prostě Vatican Shadow.

 
Vehementor - Dungeons Of Grotesque SymmetryVehementor - Dungeons Of Grotesque Symmetry
Bhut
30.1.2021
0

Vehementor

Dungeons Of Grotesque Symmetry

Nenuceně příjemná nahrávka, která svým chytlavým death metalem zaujme od samého začátku. Sice nezapře inspiraci z jiného poloostrova, než jsou autoři samotní, ale to tak nějak neohrožuje ničí existenci.

 
Maïak - A Lie We Don’t Believe AnymoreMaïak - A Lie We Don’t Believe Anymore
Symptom
29.1.2021
0

Maïak

A Lie We Don’t Believe Anymore

To bychom tak nějak nechtěli, aby nám ten post-rock zevšedněl, proto se podívejme na zoubek kvartetu ze země mistrů čokolády.

 
Akhlys - MelinoëAkhlys - Melinoë
Sorgh
28.1.2021
1

Akhlys

Melinoë

Akhlys, to je jedna odbočka z košaté koruny americké blackmetalové rodiny. Jejím blízkým sourozencem je Aoratos, s nímž má mnoho společného. Díky tomu její tvář může být v mnohém povědomá a odkazuje ke stejnému původu.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky