Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautoraFloex - Papetura Soundtrack
Ruadek
18.8.2021
0

Floex

Papetura Soundtrack

Soundtrack k videohře, která je vymodelována celá z papíru s ní tvoří dokonalý celek, na který jen tak nezapomenete. Zároveň ale obstojí i sám o sobě, se svou hudební lehkostí a vynalézavostí.

 
Naurrakar - Uranfaust
Bhut
6.8.2021
1

Naurrakar

Uranfaust

Máte dozimetr? Tak ho zahoďte, neboť měření radiace v případě Uranfaust tento přístroj rozstřelí na tisíce částí. To samé udělá i s vaší hlavou, tak se tomu sakra poddejte. Blahoslaven budiž atom!

 
Supreme Conception - Empires of the Mind (EP)
Garmfrost
4.8.2021
0

Supreme Conception

Empires of the Mind (EP)

I přes profesorské nadání vede nahrávce metalová řezba a smysl pro brutální rauš.

 
Sól - Shattered Affections
Bhut
2.8.2021
1

Sól

Shattered Affections

Na kolbiště depresivního blacku je nově vhozena exkluzivní sada provazů, žiletek a sedativ od našinců Sól, kteří si však na předkládaném sortimentu dali hodně záležet a výsledek není propracován vůbec špatně.

 
Dead Melodies - Fabled Machines Of Old
Symptom
30.7.2021
3

Dead Melodies

Fabled Machines Of Old

Nečekaně osvěžující nahrávka zkoumá možnosti temné ambientní hudby z perspektivy akustické kytary.

 
Sarmat - RS-28
Garmfrost
28.7.2021
0

Sarmat

RS-28

Sarmat stojí na začátku své brutální cesty. Zatím zkouší, co umí, kam ještě můžou vyrazit, ale jejich schopnosti jsou více než dobré. I přes různé mouchy je RS-28 skvělou black/deathovou řezničinou přinášející spousty zuřivé zábavy.

 
Laceration - Demise
Sorgh
27.7.2021
0

Laceration

Demise

Je tu jeden silný začátek. Americká banda Laceration rozepsala svůj příběh a první kapitolu nazvala trošku nezvykle Demise. Pokud bych tímto stylem jednou dokázal šéfovi mrsknou rukavici do ksichtu, tak bych odešel s úsměvem. Naštěstí si to můj šéf nezaslouží a já zatím odcházet nehodlám, přesto mi tenhle styl demise připadá vzrušující.

 
Mannveira - Vítahringur
Victimer
26.7.2021
1

Mannveira

Vítahringur

Vyprahlá hornina, těžkotonážní a mdlá, v disonanci se pohybující hmota. Psychedelie, zatuchlé rytmy, studená epika. Ano, jsme na Islandu a Mannveira se drží ostrovního kopyta.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky