Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Gorevent - FateGorevent - Fate
Sorgh
27.2.2020
0

Gorevent

Fate

Dosud neznámý artikl z Japonska naplňuje svůj osud.

 
Last Influence Of Brain - InsomniconsLast Influence Of Brain - Insomnicons
Victimer
26.2.2020
0

Last Influence Of Brain

Insomnicons

Husté rytmy a futuristická tíha analogového zvuku zlověstně tančí hlavou a nutí se zamyslet. Návrat LIOB se povedl.

 
Nightfall - Macabre SunsetsNightfall - Macabre Sunsets
Garmfrost
24.2.2020
0

Nightfall

Macabre Sunsets

Primitivní atmosféra Macabre Sunsets splývá s členitostí nápadů, ponurou majestátností a melachancholií celku.

 
White Ward - Love Exchange FailureWhite Ward - Love Exchange Failure
Bhut
22.2.2020
3

White Ward

Love Exchange Failure

Jak se nevinné a poklidné snění může zvrtnout v příběh mající zápletku snad vražedného činu? Jak se může stát, že se hladký jazz překroutí v neurvalý black? Na oko klidné prostředí v sobě ukrývá mnohem víc, než se zdá.

 
Strigoi - Abandon All FaithStrigoi - Abandon All Faith
Garmfrost
21.2.2020
0

Strigoi

Abandon All Faith

I přes veškerý tlak halasného deathu, který vzpomíná na devadesátky a Gregův bublavý growl, je Abandon All Faith prototypem krásné estetiky. Pod rozběsněnou lávou bují cit pro melodii a kompoziční detail. Z každého rifu je znát Gregova kytarová esence. Do každého tónu je hluboce ponořený a svými vyhrávkami maluje epické obrazy výrazněji než leckterý školený zpěvák. Právě pro tohle jej od pradávna bezvýhradně obdivuju a uctívám.

 
Lacuna Coil - Black AnimaLacuna Coil - Black Anima
Ruadek
19.2.2020
0

Lacuna Coil

Black Anima

Nejsyrovější a nejtemnější deska Lacuna Coil. Pro někoho málo, pro jiné dost.

 
The Claypool Lennon Delirium - South of RealityThe Claypool Lennon Delirium - South of Reality
Jirka D.
18.2.2020
2

The Claypool Lennon Delirium

South of Reality

Album South of Reality je o něco civilnější a jednoduše písničkovější než jeho předchůdce, ovšem stále velmi vzdálené něčemu, co bychom nazvali tradiční a normální rockovou nahrávkou.

 
Monolithe - Okta Khora Monolithe - Okta Khora
Sorgh
17.2.2020
0

Monolithe

Okta Khora

Po malém klopýtnutí, které se u mě nesetkalo s pochopením, přicházejí Monolithe s nadčasovou deskou, která představuje ohňostroj sentimentu a povadlé krásy.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky