Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
HMLTD - West of EdenHMLTD - West of Eden
Lomikar
6.11.2020
0

HMLTD

West of Eden

Neuvěřitelně bohatý hudební výlet, kde nikdy neodhadnete, co se na vás řítí s další písní. Díky tomu je to sice velká zábava, nicméně samotné album je šílený kočkopes. Což je ale vlastně něco, co by asi kapela slyšela ráda.

 
Onirik - The Fire Cult Beyond EternityOnirik - The Fire Cult Beyond Eternity
Victimer
5.11.2020
0

Onirik

The Fire Cult Beyond Eternity

Oheň Onirik hoří a novinka funguje jako těsné pouto podzemí a chuti po studiu sebe sama. To vše v jednom okultním balení.

 
Combichrist - One FireCombichrist - One Fire
Ruadek
4.11.2020
1

Combichrist

One Fire

Pohádka o tom, jak si neurvalci Combichrist nechali nakecat něco o tom, že můžou dělat velký umění a oni tomu uvěřili. S deskou One Fire se zařadili mezi ty, kterým by se kdysi docela vysmáli.

 
Vicious Rumors - Celebration DecayVicious Rumors - Celebration Decay
Sarapis
3.11.2020
0

Vicious Rumors

Celebration Decay

Vicious Rumors oslavují úpadek příkladně průměrným albem.

 
Demonical - World DominationDemonical - World Domination
Garmfrost
2.11.2020
0

Demonical

World Domination

Se změnou v sestavě se nic moc nezměnilo, World Domination pokračuje ve stylu, který Demonical vyvíjí už od debutu Servant sof the Unlight, tedy oslavou svých kořenů, oslavou pravověrného švédského chrastění a dunění. Holt jedna deska se nepodaří, druhá zase jo. World Domination patří mezi ty lepší, co mají Demonical na kontě.

 
Manipulation - Mind Control UltraManipulation - Mind Control Ultra
Bhut
31.10.2020
0

Manipulation

Mind Control Ultra

Album, které kdyby znělo jinak a vyšlo vstříc nakročenému směru, tak by bylo skvělé. Věta aplikovatelná na více než stovku nahrávek? V tom bude ten háček...

 
Noite - A Cor do FogoNoite - A Cor do Fogo
Victimer
30.10.2020
2

Noite

A Cor do Fogo

Středověkým spiritem opředený occult rock, jehož uhlíky s lehkou teatrálností olizují stěny sklepa.

 
I Am No Hero - Nights Of WonderI Am No Hero - Nights Of Wonder
Symptom
29.10.2020
1

I Am No Hero

Nights Of Wonder

Post-rockovou progresi tu nenajdete ani se svíčkou v pravé poledne, ale o tom tahle deska není.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky