Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Wows - Ver SacrumWows - Ver Sacrum
Bhut
4.7.2020
0

Wows

Ver Sacrum

Nenápadná příprava na případné nejhorší okamžiky života. Těžká a trýznivá atmosféra, která se sice může z kraje jevit obyčejně, ale po důsledné prověrce dokonale pohltí. Tohle je to pravé ždímání chmurné nálady.

 
Intronaut - Fluid Existential InversionsIntronaut - Fluid Existential Inversions
Jirka D.
3.7.2020
0

Intronaut

Fluid Existential Inversions

Inronaut se krkolomně opakují a opět mají problém překročit svůj vlastní stín.

 
Secrets of the Moon - Black HouseSecrets of the Moon - Black House
Victimer
1.7.2020
3

Secrets of the Moon

Black House

Po černém domě se prochází kapela, která je přesvědčena, že vládne řečí gotického rocku a svým proměnám obecně. Všeho s mírou, říká se. A trochu soudnosti.

 
Dead Melodies - The MasterplanDead Melodies - The Masterplan
Symptom
30.6.2020
0

Dead Melodies

The Masterplan

Vesměs akvarijní ticho přichází s nabídkou být přítomen aktu stvoření. Vítejte na Zemi 2.0.

 
Ancient Moon - Benedictus Diabolica, Gloria PatriAncient Moon - Benedictus Diabolica, Gloria Patri
Lomikar
29.6.2020
0

Ancient Moon

Benedictus Diabolica, Gloria Patri

Poučená výstava o současném zvuku black metalu, která dělá všechno víceméně správně, ale už od začátku víte, že neopustí zajetou komfortní zónu. Je to jak šťastné manželství po třech dětech.

 
Olaf Olafsonn And The Big Bad Trip - Temple Of SerenityOlaf Olafsonn And The Big Bad Trip - Temple Of Serenity
Bhut
27.6.2020
1

Olaf Olafsonn And The Big Bad Trip

Temple Of Serenity

Chrám klidu, který ukrývá mnohé, co samo od sebe nevyleze na odiv. Je nutno přejít k meditaci, oproštění se od světských myšlenek a ponořit své vnitřní já do klidu. Pak nahrávka funguje.

 
Paradise Lost - ObsidianParadise Lost - Obsidian
Garmfrost
26.6.2020
8

Paradise Lost

Obsidian

Obsidian je albem, které se poslouchá samo, byť nenabízí mnoho překvapení. Vrací se tam, kde kapele i fans bylo dobře, tedy k melodiím a vlivům gotického rocku. Vše se přitom děje ve stylu posledních alb...

 
Waltari - Global RockWaltari - Global Rock
Ruadek
25.6.2020
0

Waltari

Global Rock

Waltari v té silnější poloze, protože rajcovní kolekce písní tentokrát boduje o něco víc než před pěti lety.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky