Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Fates Warning - Long Day Good NightFates Warning - Long Day Good Night
Sarapis
25.2.2021
0

Fates Warning

Long Day Good Night

Dobré album, které ale tvůrcům pod rukama ke konci kapánek překynulo.

 
Venera - Tak blízko od sebeVenera - Tak blízko od sebe
Jirka D.
24.2.2021
3

Venera

Tak blízko od sebe

Sympatická rocková deska svým naturelem vycházející z 90. let, která se nikam netlačí a nic nikam neposouvá.

 
Yoth Iria - As the Flame WithersYoth Iria - As the Flame Withers
Garmfrost
23.2.2021
1

Yoth Iria

As the Flame Withers

Jim Mutilator je doslova hladový po komponování nové hudby, proto je As the Flame Withers plný mladistvé vášně a nadšení. Nehledě na fakt, že za vším stojí zkušenost a zralost, je deska intuitivní, pudová a pevná ve svém přesvědčení. Deska roku? Na to je brzy, ale v mém žebříčku se zřejmě na sklonku roku objeví.

 
Contrastic - MamunContrastic - Mamun
Victimer
22.2.2021
0

Contrastic

Mamun

Mamun jako druhá velká deska Contrastic, poukazující na jejich experimentálně vyžgrindaný bigbít první jakosti. Aneb pořád tu jsme a máme na to.

 
Static-X - Project Regeneration Vol. 1Static-X - Project Regeneration Vol. 1
Bhut
20.2.2021
2

Static-X

Project Regeneration Vol. 1

Takové povídání o tom, kterak nová deska Static-X vyšla, proč o ní píšu a proč je vlastně úplně v pořádku si jí užívat.

 
Katla. - Allt þetta helvítis myrkurKatla. - Allt þetta helvítis myrkur
Garmfrost
19.2.2021
2

Katla.

Allt þetta helvítis myrkur

Chladný smutek Katla. je hrozivým soundtrackem pro tu zatracenou temnotu...

 
Martin Gore - The Third Chimpanzee (EP)Martin Gore - The Third Chimpanzee (EP)
Victimer
18.2.2021
0

Martin Gore

The Third Chimpanzee (EP)

Krátká elektronická návštěva světa opic z pozice studiového maniaka a skladatele Depeche Mode.

 
Hidden Orchestra - Creaks - video game soundtrackHidden Orchestra - Creaks - video game soundtrack
Ruadek
17.2.2021
0

Hidden Orchestra

Creaks - video game soundtrack

Velmi povedené dílo, které nemusí nutně být jen soundtrackem k videohře, ale funguje i jako samostatná deska. Potěší i to, že tohle je z velké části česká záležitost.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky