Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautoraLLNN - Unmaker
Jirka D.
8.9.2021
0

LLNN

Unmaker

Unmaker jako prostředek k vlastnímu vykolejení.

 
Napalm Death - Throes of Joy in the Jaws of Defeatism
Michal Z
7.9.2021
0

Napalm Death

Throes of Joy in the Jaws of Defeatism

Grindující počátek alba nastavuje jeho jednoznačné vnímání, což pro celek rozhodně neplatí. Nahrávka časem vypouští mnoho zajímavostí a s hrací dobou přibývá i rozličných výrazů a stylů, které aktuálně Napalm Death bezostyšně vsunují do své hudby. Ať už to je hluková alternativa, či industriální lomoz. Na veterány hodně odvážné album.

 
Dornenreich - Du wilde Liebe sei
Garmfrost
5.9.2021
0

Dornenreich

Du wilde Liebe sei

Když zavřete oči a necháte promlouvat hudbu, můžete pocítit její vrstvy, které vámi bez křečí proudí. Pokud se odvážíte popustit uzdu vlastním emocím, je možné, že se spolu s nahrávkou vydáte na cesty po měsíci a slunci…

 
Sněť - Mokvání v okovech
Bhut
4.9.2021
0

Sněť

Mokvání v okovech

Starý death metal v tom nejprasáčtějším slova smyslu a v té věru nejhnusnější podobě. Sněť je odumírání a rozpad tělesné tkáně a nově také adekvátní hudební obraz. Majstrštyk, ze kterého odpadávají smrduté kousky.

 
Moanaa - Embers
Jirka D.
2.9.2021
1

Moanaa

Embers

Hudebně velmi slušná, zvukově naprosto příšerná. Moanaa se nepoučili a opět končí na skládce nebezpečného odpadu.

 
Necrophobic - Dawn of the Damned
Michal Z
1.9.2021
0

Necrophobic

Dawn of the Damned

Album, které nic neřeší a je zde pro pobavení a obveselení příznivců silných nálad a melodií, které jsou pevně okovány patřičným death / black metalovým náčiním.

 
Decoherence - System I
Victimer
30.8.2021
0

Decoherence

System I

Kompilace nebo regulérní deska? Račte si vybrat. Jde víc o to, že Decoherence na ní dokazují, že ve zlo-industriálním kování už patří k tahounům. A že se v ní dnes přes tu ocelovou konstrukci krve vážně dořežete.

 
Necronautical - Slain In The Spirit
Sorgh
29.8.2021
0

Necronautical

Slain In The Spirit

Jednou z mnoha odvozenin od slova necro je kapela Necronautical z anglického Manchesteru. Tihle mládenci se dali dohromady v roce 2010 a v přiměřeně pravidelných intervalech vydávají silně melodické desky. Nepředchází je kdovíjak bohatá pověst a tuším, že řada lidí o nich stejně jako já dosud neslyšela.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky