Transfer
 
  Přihlášení  

Echoes zine - recenze rockových a metalových alb

  RECENZE

/ třídit recenze podle:datahodnoceníabecedněautora
Wrekmeister Harmonies - We Love To Look At The CarnageWrekmeister Harmonies - We Love To Look At The Carnage
Victimer
16.3.2020
3

Wrekmeister Harmonies

We Love To Look At The Carnage

Hledej a najdi svou harmonii v disharmonii, vykutálený pozorovateli kojotů v Central Parku.

 
Ihsahn - Telemark (EP)Ihsahn - Telemark (EP)
Sorgh
15.3.2020
0

Ihsahn

Telemark (EP)

Příjemná a ambicemi nezatížená nahrávka. Taková je krátkometrážní Telemark z Ihsahnovy dílny.

 
Wyrm - PurgeWyrm - Purge
Bhut
14.3.2020
0

Wyrm

Purge

Wyrm po tak dlouhé době působnosti stále neplatí za velké jméno naší blackové scény, což je mrzuté, ale nutno jedním dechem dodat, že se v ní neztrácejí a drží se stále v normě a solidní kondici. Dobrým důkazem je album Purge, které vykazuje známky jejich nejlepší nahrávky.

 
God Dethroned - IlluminatiGod Dethroned - Illuminati
Garmfrost
13.3.2020
0

God Dethroned

Illuminati

God Dethroned znovu obživli a tentokrát s deskou, která se nesnaží jen o vyrovnání s minulostí. Kapela jde dál, byť s daným rukopisem, kterému God Dehtroned zůstali věrní po všechny ty roky.

 
Zvíře jménem Podzim - ZáříZvíře jménem Podzim - Září
Ruadek
12.3.2020
1

Zvíře jménem Podzim

Září

Deska s potenciálem lidského zvířete, které rozervaně řve, dokud nenajde svou smečku.

 
Moanaa - Torches (EP)Moanaa - Torches (EP)
David
11.3.2020
0

Moanaa

Torches (EP)

Instrumentální zdatnost, v rámci omezeného prostoru slušná porce kvalitních nápadů, působivé grafické zpracování. Celkem idylka, až na jednu fuj podstatnou, zlou, ošklivou věc...

 
The Spacelords - SpaceflowersThe Spacelords - Spaceflowers
Jirka D.
10.3.2020
0

The Spacelords

Spaceflowers

Nová deska nic nového nepřináší, a tak (ne)překvapivě nezaujala stejně jako ta předchozí.

 
T.O.M.B. - Thin the Veil T.O.M.B. - Thin the Veil
Victimer
9.3.2020
1

T.O.M.B.

Thin the Veil

Tahle hrobka je páchnoucí chrám sterility a morbidní strohosti. Její nehumánní prostředí hezky křiví chodidla, vize i plány do budoucna. Je čas nehnutě chcípnout.

  NOVINKY VE ZKRATCE  /  další novinky